Karty opisu przedmiotów (sylabusy) obowiązujące w roku akademickim 2020/2021
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
Studia pierwszego stopnia
Studia stacjonarne
Plan studiów |
Rok studiów |
Specjalność |
Sylabusy |
Od roku 2019/20 |
1 i 2 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2019/20 |
1 i 2 |
Technologia inżynierii produkcji żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2017/18 |
3 i 4 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2017/18 |
3 i 4 |
Technologia inżynierii produkcji żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Studia niestacjonarne
Plan studiów |
Rok studiów |
Specjalność |
Sylabusy |
Od roku 2019/20 |
1 i 2 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2019/20 |
1 i 2 |
Technologia inżynierii produkcji żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2017/18 |
3 i 4 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności |
POBIERZ (.pdf) |
Od roku 2017/18 |
3 i 4 |
Technologia inżynierii produkcji żywności |
POBIERZ (.pdf) |
- TZiZC_2019-2020.zip
- TZiZC_2018-2019.zip
- TZiZC 2017-2018.zip
- TZiZC 2015-2016.zip
- TZiZC 2014-2015.zip